Aqib Talib in been geschoten

Denver Broncos cornerback Aqib Talib is in zijn been geraakt bij een schietincident bij een nachtclub in Dallas waarbij nog 2 andere mensen gewond zijn geraakt.


Zijn verwondingen lijken mee te vallen, maar de geplande trip naar het witte huis van vandaag, waar de Superbowl winnaars geëerd worden door President Obama komt te vroeg.
Per Denver Broncos Vice President of PR Patrick Smyth:


De 30 jarige Talib kwam in het verleden vaker in de problemen maar leek hij sinds zijn overstap naar de New England Patriots en vervolgens de Denver Broncos van zijn problemen buiten het veld verlost te zijn.
Talibs afgelopen seizoen was een van zijn beste voor de Superbowl kampioen. Met 3 intercepties, waarvan 2 terug gerend voor een touchdown en 39 tackles was Talib één van de sterkhouders van de ijzersterke Broncos verdediging.
Hoewel zijn verwondingen dus lijken mee te vallen is het de vraag of Talib erbij zal zijn aan de start van het seizoen. De NFL in persoon van commissioner Roger Goodell treedt de laatste jaren hard op tegen incidenten die de NFL in een kwaad daglicht stellen en Talib kan dan ook een schorsing tegemoet zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen