NBA Update: Durant dropt 38, Warriors op een W van sweep

Warriors versus Jazz
Durant, Warriors brengen Jazz op de rand
Toen Kevin Durant zag dat de shots van zijn teammates maar niet wilden vallen, ging de forward op z’n eentje de offense aanzwengelen op zaterdagavond. Hij deed een beetje van alles van Q1 tot Q4: step-backs, fadeaways, cuts naar de ring voor layups en tijdige driepunters. De voormalige MVP zette eigenlijk 48 minuten lang de netten in vuur en vlam, met als resultaat 38 punten (en 13 rebounds) om de Warriors voorbij de Jazz te voeren, 102-91. Daarmee heeft het team van Durant nu een 3-0 lead op Utah.

KD ging 15-voor-26, waaronder een team-high vier driepunters. Guard Stephen Curry voegde 23 punten toe en was 6-voor-20 vanop de vloer. De prestaties van beide ware cruciaal, zeker aangezien de Jazz laat in de eerste helft een charge voerden en in het derde kwart zelfs 9 punten los stonden op een gegeven moment.
Gordon Hayward had 29 punten voor Utah en Rudy Gobert 21 punten en 15 rebounds. Alle starters scoorde in dubbele cijfers, maar dat was op het einde van de rit niet genoeg om een surge van Durant en de Warriors af te houden.
Halfweg Q4 stond Golden State 79-78 achter. Back-to-back layups van Draymond Green en Durant zorgde voor de definitieve ommekeer. Driepunters van Curry en Durant, en drie vrije worpen van Curry meteen daarna, zorgden voor de doodsteek na een 9-0 run en een 95-84 lead met 2:36 op de klok.
Uitslagen
Golden State Warriors (3-0) v. Utah Jazz (0-3) 102-91

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen