MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 8


Episode 8: As the Marlins Turn, Cubscontracten, headhunten in Boston, Goose Eggs, Mailbag & meer!


Justin staat tijdelijk op de DL met paniekaanvallen over alle Metsblessures, dus vandaag duiken Mike en Lionel onder aanvoering van Jasper de MLB van de afgelopen week in.

Zoals altijd trapt de show af met de Momenten van de Week (00:55), waarna de heren het laatste nieuws van de afgelopen week doornemen (05:00). As the Marlins Turn is weer terug, maar de drie hosts kijken ook vooruit naar de salaristoekomst van verschillende Cubssterren. Het laatste blokje bestaat weer uit, u raadt het al, de blessure-update.
De tweede helft van de show trapt af met de oorlog tussen de Boston Red Sox en Baltimore Orioles (31:25). Wat bezielt deze twee teams en wanneer houdt het headhunten van de beide ploegen op? Ook horen we Manny Machado’s analyse van het geheel (37:20), gedeeltelijk in morse code.
De show schuift naar het einde met vrolijkere materie: de Goose Egg. Deze nieuwe, door Nate Silver verzonnen, werpersstatistiek heeft wel een diepgaande analyse van de boys verdiend (42:00). Het artikel waarover de heren praten, vind je hier.
De show sluit, zoals altijd, af met de mailbag (54:40).
Vergeet niet: we staan op iTunes en in de grootste Android podcast-databases. Subscribe dus vandaag nog in je favoriete podcast-app op de show en mis geen aflevering meer! Vind je de show leuk? Laat dan even een review achter op iTunes! Met jullie feedback kan de show alleen maar beter worden!
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen