NBA Podcast #2: Timberwolves, Jazz, Kawhi/Hayward, Elson en meer!


EPISODE 2: Timberwolves, Jazz, Kawhi/Hayward, Elson en meer!


In episode 2 van de NBA podcast praten host Matthijs van den Beukel en gast Neal Petersen onder andere over het intense gevecht tussen de Timberwolves en Jazz, de terugkeer of toch niet van geblesseerden Leonard en Hayward, de ondergewaardeerde status van Francisco Elson in Nederland en of Matthijs eigenlijk een echte bandwagoner is van de Warriors.

LET OP: OVER EEN AANTAL DAGEN ZAL DEZE PODCAST OOK BESCHIKBAAR ZIJN IN iTUNES EN IN JOUW FAVORIETE PODCASTAPP. WE WACHTEN iTUNES’ VERIFICATIEPROCEDURE AF, MAAR HOUD DE DATABASE EN ONS TWITTERACCOUNT (@SPORTAMERIKA) IN DE GATEN.

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

4 REACTIES

 1. Ik luister met ve plezier naar jullie podcast over mijn grote passie: Basketbal. Ondanks dat de site sportamerika heet zou ik de NL’se eredivisie als topic af en toe wel tof vinden, maar dan wel met een gast die het ook volgt.
  Keep up the good work!

  • Hi Jurryt!
    
   Leuk dat je de podcast luistert en er plezier aan hebt! Je beantwoordt echter wel meteen al zelf je suggestie: we zijn SportAmerika, wat betekent dat we ons volledig toeleggen op Amerika. Het is niet uit te sluiten dat er af en toe eens een toevallige connectie met de Nederlandse eredivisie te leggen is, maar onze focus is 100% op de NBA en NCAAB. Ondanks dat hopen we dat je blijft luisteren!
    
   Groeten!
    
   Jasper

 2. Is het niet mogelijk om het misschien ook meer over Nederlands basketbal te hebben. En ik hoor jullie eigenlijk helemaal niet over Benjamin. Ik zou ook graag willen dat jullie kijken of jullie Francesco misschien een keer kunnen bereiken om een keer te spreken en misschien als het lukt om Rik Smits ooit nog een keer een paar vragen te stellen over de NBA
  https://www.ad.nl/show/basketballende-zoon-anouk-vertrekt-naar-amerika~a3b83398/
  https://www.youtube.com/watch?v=yTBCiltEiwY (vanaf 10 sec)

  • Ha Jeroen!
   Aangezien onze naam SportAmerika is, zal onze focus toch voornamelijk op het basketbal liggen dat in Amerika wordt gespeeld. Wat betreft het spreken van Francisco en Rik, dit staat uiteraard op ons lijstje van mensen die we graag eens zouden willen spreken…dus wie weet! Lijkt ons zelf ook heel erg tof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen