Louisville stuns FSU, Ohio State for real

Central Florida v Louisville
Hoewel het afgelopen football-weekend alweer een tijdje achter ons ligt, dreunt de overwinning van Louisville(3) op Florida State(13) nog flink door. In een wedstrijd waarin Lamar Jackson liet zien dat hij de Heisman wil winnen, wonnen de Cardinals afgetekend: 63-20.


Behind the back
Alabama(1) werd voor het eerst dit seizoen serieus getest. Tegen Ole Miss(23) bleef het tot de laatste minuut spannend. Alabama won uiteindelijk met 48-43, na in het tweede kwart met 24-3 achter gestaan te hebben.
Ohio State(2) is 100% for real. Oklahoma(25) werd met 45-24 opzij gezet. Hierdoor heeft Oklahoma nu twee wedstrijden verloren, waardoor er een streep kan door de play-offs. Onderstaande spectaculaire catch uit dit duel kunnen we je niet onthouden:

Ook voor Houston(6), dat zelf Cincinnati eenvoudig versloeg, is de nederlaag van Oklahoma balen. Omdat Houston zelf nauwelijks nog tegenstanders van niveau treft, was het voor hen van belang dat Oklahoma goed zou presteren de rest van het jaar. Aangezien Houston Oklahoma in week 1 overtuigend versloeg.  
Makkie voor Clemson
Clemson(5) had een makkelijk weekend en lijkt een beetje op stoom te komen. Het weerloze South Carolina State werd met 59-0 in de pan gehakt. Opmerkelijk is dat de Tigers maar liefst vijf verschillende quarterbacks gebruikten. Deshaun Watson gooide de bal 15 keer, waarvan er 12 ballen gevangen werden. Hiermee kwam hij tot 152 yards en drie touchdowns.
Ook Michigan(4) hoefde zich op het oog niet bovenmatig in te spannen. Colorado werd met 45-28 verslagen. Schijn bedriegt echter, aan het eind van het eerste kwart stond Colorado 21-7 voor. Hierna richtte Michigan zich op en kwam aan de hand van quarterback Wilton Speight en alleskunner Jabril Peppers al snel terug.

Foto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen