SportAmerika 2016 NFL Power Rankings – week 3

Net als de collega’s van ESPN, FOX, YAHOO en NFL.com vinden wij ook wel eens ergens wat van en daarom presenteert SportAmerika dit seizoen met enige regelmaat de NFL 2016 Power Rankings.
Ben je het er mee (on)eens laat je dan vooral horen in de comments of via #sportam
power-rankings-week-3
Disclaimer: Deze rankings zijn gebaseerd op de mening van een enkele auteur.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. De blessure van Garoppolo is zeer spijtig. Ik had hem graag 4 wedstrijden zien spelen. Hij geeft hoop dat de Patriots ook na het Brady-tijdperk verder kunnen. Lijkt mij best tof om Edelman vannacht in actie te zien. Het zal mij niet verbazen als ze winnen van de Texans (misschien niet op een mooie manier). Geeft ook aan hoe goed de organisatie staat.
    Wentz krijgt eindelijk zijn vuurdoop tegen de Steelers, ik ben benieuwd.
    En Odell en Norman doen weer normaal tegen elkaar en zeggen ‘no hate what so ever’. Dat kan op het veld weleens anders worden. Norman is niet al te blij met de 0 – 2 en dit is zijn kans om te laten zien dat hij nog een top cornerback is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen