NFL Update: Blessure Jay Cutler valt mee

Cutler blijft liggen na een sack en zou niet meer terugkeren in de wedstrijd
De blessure waarmee Jay Cutler maandag tijdens de wedstrijd tegen de Philadelphia Eagles uitviel lijkt mee te vallen. De duim van de quarterback van de Bears is slechts verzwikt, waardoor de spelverdeler mogelijk zondag al weer in actie kan komen.
Cutler verliet maandagnacht vlak voor het einde van het derde kwart het veld, nadat hij de duim van zijn werphand blesseerde. De bewuste play resulteerde in een interceptie en Cutler werd de rest van de wedstrijd vervangen door Brian Hoyer. Mocht Cutler zondag niet in actie kunnen komen, dan zal Hoyer de startende quarterback zijn.
Scheur in meniscus Peterson
Adrian Peterson heeft zondag een scheurtje in zijn meniscus opgelopen. De running back moest zondagavond het veld verlaten in de wedstrijd tegen de grote rivaal uit Green Bay.
Het is nog niet bekend hoe lang Peterson uit de roulatie is. Volgens insiders zijn er twee mogelijkheden voor de running back, een gedeeltelijk herstel van de meniscus waarbij hij vier weken zou missen of een volledige reparatie, wat Peterson vier maanden zou kosten.


Peterson zou de verschillende opties nu tegen elkaar afwegen, omdat een volledig herstel All Day mogelijk enkele extra jaren in de toekomst zou geven.
C.J. Spiller bezoekt Packers
Baltimore Ravens v Buffalo Bills
De aanval van de Packers loopt nog niet als verwacht, en mogelijk kan C.J. Spiller de offense van wat snelheid voorzien. De running back werd vorige week door de Saints aan de kant gezet en heeft sindsdien nog geen nieuwe ploeg gevonden.
Spiller had vorig seizoen een moeilijk seizoen na een knieblessure, maar lijkt op de weg terug. De Packers hebben een plaatsje vrij op het roster, omdat het de derde RB, Jhurell Pressley heeft weggestuurd. Spiller zou de running back positie moeten gaan bemannen samen met Eddie Lacy en James Starks.
Foto’s: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen