Opening Day Giveaway: MLB The Show 19!

OPENING DAY IS HIER, NET ALS MLB THE SHOW 19!

Er is bijna geen honkbalfan die niet (zijdelings) bekend is met dé videogame-franchise voor honkballiefhebbers: Sony’s MLB The Show voor Playstation. Perfect getimed voor Opening Day is nu editie 2019 van de game op de markt gebracht. We vieren vandaag dus niet alleen de eerste echte honkbaldag van het seizoen, maar ook de terugkeer van MLB The Show! Dankzij onze vrienden van Sony Playstation Benelux kunnen wij drie digitale exemplaren van deze topgame weggeven!
Altijd al zelf de weg door de Minors naar de top af willen leggen? Dat kan weer, in het alom geprezen Road To The Show. Speel je liever met de legendarische spelers uit vroegere tijden? In MLB The Show 19 zitten meer legendes dan ooit tevoren. Met een verbeterde hitting engine en een enorme upgrade qua fielding-animaties voelt het net alsof je in het stadion zit of — beter nog — zelf op het veld staat.

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP DEZE GAME?

Simpel: tweet een foto van jouw Opening Day-experience naar ons Twitteraccount (@SportAmerika) met de hashtag #SportAmTheShow! Vier jij Opening Day voor de tv, draag je een shirt of pet van je favoriete club naar de winkel of trek je een streep eye-black onder je ogen? Laat het ons zien!
De twee inzendingen die door onze redactie als leukste/origineelste worden beoordeeld, winnen een exemplaar van MLB The Show 19!
Geen Twitter? Plaats je foto dan in de comments onder onze Facebookpost over deze prijsvraag (facebook.com/SportAmerika). Geen Facebook of geen gelukkige winnaar? Luister dan naar de eerstvolgende aflevering van onze MLB Podcast ‘Just A Bit Outside’, want dan geven we een derde exemplaar van de game weg!

Let op: MLB The Show is exclusief beschikbaar op Playstation en ook direct te koop via de Playstation Store of via een Playstation Wallet top-up. Winnaars ontvangen een digitale code die in de Playstation Store kan worden ingewisseld voor de volledige game. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd, behalve met de prijswinnaars. Na het verstrekken van de code eindigt de betrokkenheid van SportAmerika bij het proces. De giveaway loopt tot 28 maart 2019, 23:55 uur. Medewerkers van SportAmerika zijn uitgesloten van deelname.

Coverart: MLB The Show/Playstation Benelux

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen