Odor acht duels geschorst voor rechtse directe

Rougned Odor
Een schorsing van acht wedstrijden voor The Punch Heard Around The World. Rougned Odor is zojuist door Major League Baseball gestraft voor zijn rol in het opstootje van afgelopen zondag in het duel tussen de Texas Rangers en de Toronto Blue Jays. De 22-jarige tweede honkman van de Rangers deelde een rechtse directe uit aan José Bautista na een harde slide op het tweede honk.
Odor zei eerder deze week geen spijt te hebben van zijn tik tegen Bautista. “Ik verdedigde mezelf, want ik zag dat hij agressief het tweede honk naderde. Ik verwacht dat ik een paar wedstrijden wordt geschorst.” Volgens journalist Jon Heyman zal Odor zijn schorsing van acht wedstrijden aanvechten (pun intended).
De slechte relatie tussen de Rangers en de Blue Jays dateert van de 2015 American League Division Series. In een krankzinnige Game 5 besliste Bautista uiteindelijk de wedstrijd met een three-run homer en de moeder aller bat flips. Volgens Deadspin is het niet de eerste keer dat Odor buiten zijn boekje gaat.
Jurickson Profar zal het nieuws omtrent de schorsing nadrukkelijker dan normaal volgen. De talentvolle tweede honkman van de Rangers lijkt de eerste vervanger in de lineup zodra Odor moet brommen. De 23-jarige Profar (geboren op Curacao) is dit seizoen in Triple-A (34 wedstrijden) goed voor een .273/.353/.424 slashline met vijf homeruns en negentien binnengeslagen punten.
https://vine.co/v/i0Ag03JbEB2
Foto: Twitter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen