MLB Prijsvraag! Voorspel 'De Grote Drie' en win!

De schrijvers van deze site zetten zich met plezier en passie in om de Nederlandse liefhebbers van Amerikaanse sport een medium te geven. De stijgende lezerscijfers tonen aan dat we in de lift zitten, dus: bedankt, lezers van SportAmerika! Zonder publiek zijn we nergens en geloof ons als we zeggen dat we jullie ontzettend waarderen. Het is tijd om de daad bij het woord te voegen en iets terug te doen!

Het seizoen is voorbij en daarmee is het startschot gegeven voor de drukste periode in het jaar. De Hot Stove gaat aan en vele spelers zullen van club veranderen. Clubs en fans dromen van succes in 2018 en er zullen miljoenen worden geïnvesteerd in het realiseren van die dromen.
Deze site gaat intussen onverminderd door met rapporteren en analyseren. Inmiddels is een aantal Season in Reviewartikelen van het afgelopen seizoen gepubliceerd, dus blijf zeker lezen. Alle clubs komen aan bod. Na de reviews volgen traditiegetrouw de 30-in-30’s, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

DE PRIJSVRAAG

Om onze dank te tonen, hebben we een prijsvraag voor alle MLB-fans. De prijs is een uniek, one-of-a-kind SportAmerika-telefoonhoesje. De winnaar mag doorgeven welk merk en type telefoon hij of zij bezit, dus het hoesje past sowieso! Natuurlijk krijgt de winnaar ook eeuwige bragging rights én een vermelding in het artikel over de uitslag van de prijsvraag.
Deadline voor antwoorden is zondag 19 november 2017 om 23:59 (Nederlandse tijd).
Tijd om je waarzeggershoed op te zetten. De vraag is simpel:

Je kunt je antwoord HIER invullen. Succes!


REGELS

 1. De prijs wordt vergeven bij drie correcte antwoorden, m.u.v. de situatie beschreven onder 2. Wanneer geen enkele deelnemer drie correcte antwoorden geeft wordt de prijs vergeven aan degene met de meeste antwoorden correct. Bij evenveel correcte antwoorden zal loting plaatsvinden als beschreven onder 3.
 2. Mocht vóór de deadline van zondag 19 november 23:59 (Nederlandse tijd) bekend worden waar één van de benoemde spelers zal spelen, vervalt deze gehele vraag. Correcte en incorrecte antwoorden komen in die situatie te vervallen. De prijsvraag zal doorgaan met de andere overgebleven genoemde spelers.
 3. Bij meerdere correcte antwoorden door verschillende deelnemers zal een loting plaatsvinden om de winnaar te benoemen. Hier zal beeldmateriaal van gepubliceerd worden op deze site.
 4. SportAmerika behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten bij vermoeden van meerdere deelnames door dezelfde persoon. In deze situatie zal SportAmerika dit communiceren naar desbetreffende ingevulde e-mailadressen. Uitsluiting kan door deelnemer niet worden betwist. De deadline voor SportAmerika om beroep te doen op dit recht is 31 december 2017 23:59 (Nederlandse tijd).
 5. De winnaar zal worden gepubliceerd in een artikel op deze site. Op het ingevulde e-mailadres zal contact worden opgenomen met de winnaar, met als doel het adres en specificatie van merk en type van relevante telefoon te achterhalen. SportAmerika zal deze hoes vervolgens laten maken en z.s.m. via de post opsturen naar de winnaar.
 6. Eenieder die, in welke vorm dan ook, betrokken is bij SportAmerika is niet uitgesloten van deelname, indien aan de reguliere (één deelname, deadline) voorwaarden is voldaan.

6 REACTIES

 1. Nope.
  Ik had gegokt (en gehoopt) dat de Marlins hun enige goede speler zouden houden.
  Teveel als fan gedacht. Nu heeft niemand in Miami de komende seizoenen een reden meer om naar Marlin Park te komen. Marlin Park was overigens voor meer dan 80% met belastingcenten van het publiek bekostigd dus je zit op een eigen betaald stoeltje naar een matig team te loeren. Je wordt daar als fan bijna jaarlijks genaaid 😉
  Hopelijk gaan de Marlins de Astros van 202? worden. Maar er zijn zoveel meer teams die dit willen …

  • De Marlins-fans worden inderdaad aan de lopende band genept. Zou me niets verbazen als dat team ineens een relocation-kandidaat wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen