MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 29


Episode 29: records, records, records! Didi, Cano, Sale, Scherzer, de Indians en veel meer!


Het reguliere seizoen zit er dan weliswaar bijna op, maar Just A Bit Outside gaat natuurlijk onverminderd door. Mike, Lionel en Jasper nemen de afgelopen week in de Majors door en kijken een klein beetje vooruit naar de play-offs.

Het MLB-homerunrecord ging deze week aan diggelen, Trea Turner, Matt Olson, Max Scherzer en Chris Sale braken andere records en ook de Indians deden nog een schepje bovenop hun eerdere successen. Al deze zaken komen uitgebreid aan bod, maar er is ook aandacht voor de sterfdag van Jose Fernandez. De heren buigen zich over wat Fernandez’ carrière had kunnen brengen, was hij niet verongelukt.
Verder bespreken de mannen de punchless San Francisco Giants. Ook Robinson Cano’s 300e homerun en zijn plek in de toekomst van Seatte, plus Didi Gregorius’ plek in het rijtje beste Yankees-kortestops ooit komen langs. Tevens vragen ze zich af waarom zoveel teams nog geen beschermende netten hebben aangebracht rond het veld.
Als laatste keert Baseball Over De Grenzen terug, met deze keer een stop in Tibet. Ook filosofeert het drietal over de managertoekomst voor de Tigers en Mets, nu die volgend seizoen waarschijnlijk op zoek gaan naar een nieuwe kapitein. Justin belt in met een paar vragen.
Het artikel over Tim Lincecum waar in de uitzending naar wordt verwezen, staat hier.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan alsjeblieft een recensie achter!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen