MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 25

 


Episode 25: BASEBALL FIGHT!


Met Justin en Mike afwezig, draaien Lionel en Jasper de 25e aflevering van Just A Bit Outside met zijn tweeën. In een week waarin de Tigers en Yankees het op hun heupen kregen en Rhys Hoskins Philadelphia en wijde omgeving in vuur en vlam zet, was er voldoende materiaal te analyseren.

Een uitgebreide ontleding van de knokpartij in Detroit en Hoskins’ geweldige eerste twee weken nemen het eerste stuk van de show in beslag. Verder buigen de heren zich over de eigenlijk stiekem heel erg goed spelende Miami Marlins. Ook bespreken ze superslugger Giancarlo Stanton, een reeks vrij aparte pitchingoptredens van Rich Hill, Doug Fister en Gerrit Cole en de doorbraak van Minnesota’s hoop-in-bange-dagen, Byron Buxton.
Tussendoor bespreken de hosts nog wat los nieuws. In het tweede blok filosoferen ze over de populariteit van de sport, gebaseerd op lokale Amerikaanse kijkcijfers.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan alsjeblieft een recensie achter!
 

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen