MLB Podcast, Ep. 56: All-Star Rosters, MLB doet dom & trade rumors!


MLB Podcast, Ep. 56: All-Star Rosters, MLB doet dom & trade rumors!


Het was een kort weekje tussen de afleveringen, maar Just A Bit Outside is (uitgerust) terug met aflevering 56, die ook deze week weer vol zit met het heetste MLB-nieuws.
Mike, Nick en Jasper praten niet over Carlos Gomez, Alcides Escobar en Colby Rasmus, maar wel over Wil Myers, Aaron Judge, de Nationals-aanval, de All-Star Rosters, Jenrry Mejia’s comeback (zucht), de ruzie tussen Dexter Fowler en de Cardinals, Danny Salazar’s toekomst en een batterij aan tradegeruchten (want een aflevering zonder Machado bestaat tegenwoordig niet meer).
Dank aan iedereen die onze enquête al heeft ingevuld! Wil jij je mening nog geven over de show? Klik dan HIER.Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen