MLB Podcast, Ep. 44: Red Sox on fire, Bautista is back en meer!


EPISODE 44: Red Sox on fire, Bautista is back, exit Brian Pryce en meer!


In Nederland schijnt vandaag de zon, maar in de VS is het nog steeds tobben met het weer. Ook de MLB lijdt eronder, maar dat weerhoudt Justin, Mike en Jasper er niet van om ouderwets in de nieuwtjes van de Majors te duiken.
De heren buigen zich over het verrassende (?) ontslag van Brian Pryce in Cincinnati en wat de oorzaken en gevolgen van deze beslissing zijn voor de club uit Ohio. Daarna focussen ze zich op de snoeihete start van de Red Sox en plaatst Mike wat kanttekeningen bij de historische reeks. De terugkeer van Jose Bautista op de payroll van een Major League-club zorgt ook voor wat vraagtekens, terwijl de zwakke start van de Indians ook nog de revue passeert.
Uiteindelijk wordt er nog een stukje stevig ge-statnerd, als Jasper de geweldige start van Miami Marlins-werper Jarlin Garcia statistische even fileert en San Diego’s Joey Lucchesi de hemel in prijst. Mike hangt Gerrit Cole nog even aan de grote klok en de heren duiken de geschiedenis is na de bespreking van het nieuws dat een honkbalclub in Portland, Oregon weer een stuk dichterbij is na de aankoop van een stuk grond.
De show sluit af met een blokje blessures en de Mailbag.


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen