MLB Podcast, Ep. 41: Opening Weekend!


EPISODE 41: OPENING WEEKEND!


Eindelijk was het zover: er werd weer serieus gehonkbald in de Major League! Ondanks dat we pas een paar dagen onderweg zijn, konden Justin, Mike en Jasper het niet weerstaan om de gespeelde wedstrijden onder de loep te leggen. Het drietal buigt zich in detail over de duels van Opening Day en noemen in vogelvlucht de dingen die ze opvielen tijdens de volgende paar dagen in Major League Baseball.
De verrassend goede start van de Mets laten Jasper met de vraag zitten of hij niet te laag heeft ingezet op de Metropolitans, de White Sox zijn als enige team in de American League nog ongeslagen, Giancarlo Stanton debuteerde met een knal voor de Yankees en veel closers hebben het uitzonderlijk zwaar in de eerste paar dagen van het nieuwe seizoen.
Dat, een mailbag, een heel klein beetje fantasy baseball en wat verder ter tafel komt in Just A Bit Outside, aflevering 41: Opening Weekend!


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen