MLB Podcast, Ep. 39: American League Preview 2018!


EPISODE 39: AMERICAN LEAGUE PREVIEW 2018!


Na vorige week uitgebreid de National League te hebben voorbeschouwd, is het deze week de beurt aan Justin, Mike en Jasper om de American League onder een vergrootglas te leggen. Kunnen de Astros hun kunststukje uit 2017 herhalen? Domineren de Indians opnieuw de Central? Wie wint het gevecht tussen de Red Sox en Yankees in de East?
Naast de voorspellingen voor de divisiewinnaars kijken de heren ook nog naar de sterk verbeterde teams in Anaheim en Minnesota. Ook buigen ze zich over de vraag hoe het met de rebuild van de Athletics staat, of de White Sox niet onderschat worden, wat de Rays moeten zonder hun twee jonge aces-in-wording en of de Blue Jays misschien een bounce back seizoen kunnen hebben. Ook voorspellen de heren hun AL Rookie of the Year.
Dat, een volle mailbag en nog veel, veel meer in de laatste pre-season-aflevering van Just A Bit Outside, SportAmerika’s MLB Podcast.


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen