MLB Podcast, Ep. 36: Winter Meeting Mania!


EPISODE 36: WINTER MEETING MANIA!


De Winter Meetings 2017 zitten erop en er was zoveel nieuws te bespreken dat Mike en Jasper het podcast-offseason echt even moesten onderbreken voor een nieuwe aflevering van Just A Bit Outside.

De Yankees hebben een nieuwe manager (Aaron Boone) en een nieuwe superster (Giancarlo Stanton). De Angels halen — na ook al Shohei Ohtani te hebben gescoord — aan de lopende band nieuwe spelers binnen. De Marlins verkopen alles wat los en vast zit. Relievers zijn stevig aan het cashen en … Manny Machado wordt door de Orioles geshopt?!
Mike en Jasper analyseren alle belangrijke trades van de laatste anderhalve week, filosoferen over de toekomst van de Phillies en de Angels, nemen hun petje af voor de Cardinals, bespreken de Rule 5 Draft en gokken op de volgende ontwikkelingen tijdens het MLB-offseason. Dat en meer in aflevering 36 van Just A Bit Outside!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen