SportAmerika MLB Podcast: Just A Bit Outside #2


Nieuw logo, same podcast!


Het podcastdebuut van Just A Bit Outside en de positieve reacties erop (dank!) smaakten naar meer, dus bij dezen: aflevering 2 van SportAmerika’s MLB podcast.
SportAmerika-eindredacteur Justin Kevenaar en MLB-redacteuren Mike van Dijk, Lionel Stute en Jasper Roos openen deze aflevering met de belangrijkste MLB nieuwtjes van de laatste week (01:10 – 11:20). Wat weten we over de blessures bij Price en Gregorius? Hoe zit het met de contractverleningen van Tim Anderson, Jose Ramirez en Rougned Odor? Hoe onzeker is Jung Ho Kang’s toekomst?
Daarna duiken de heren nog één keer de WBC in en kijken ze wat de toekomst brengt voor Kingdomspelers zonder Major League-contract (11:25 – 18:45). Vervolgens legt de show ook elke American League-divisie onder een vergrootglas in de AL Preview (18:50 – 45:00).
Tot slot beantwoorden de hosts een aantal luisteraarsvragen uit de Mailbag (45:00 – 57:00).
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/314599992″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of neem contact op met SportAmerika via Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).
Aflevering offline meenemen? Klik de downloadknop in de player voor een MP3 of ga naar onze SoundCloudpagina.

Tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Justin Kevenaar en Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).
Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen