Gillaspie vloert Mets in slotinning

27415837934_c194dbdb30_k
De San Francisco Giants zijn komende week de tegenstanders van de Chicago Cubs in de National League Divisional Series. In een nagelbijtend spannende Wild Card Game tegen de New York Mets viel de beslissing pas diep in de negende inning. Door een homerun van Conor Gillaspie verscheen de 3-0 eindstand op het bord.
Het duel tussen de Giants en de Mets werd vooraf vooral verkocht als het duel tussen Madison Bumgarner en Noah Syndergaard, twee van de beste pitchers in de National League van het voorbije regular season. De twee toppitchers stelden de fans niet teleur. Waar Bumgarner de eerste negen slagmannen van de Mets met slechts 21 pitches terug naar de dug-out stuurde, kreeg Syndergaard pas in de vierde inning zijn eerste hit tegen.
Het was dan ook om die reden dat de wedstrijd in Citi Field met een 0-0 stand de negende inning aanving. Syndergaard was op dat moment al afgelost, eerst door Addison Reed, later door Jeurys Familia. Die laatste bleek de meeste moeite te kennen met de line-up van de Giants. Eerst sloeg Brandon Crawford een tweehonkslag en niet veel later kreeg Joe Panik een walk. Daarmee brak het moment van Gillaspie aan. Op de derde pitch van Familia sloeg de derde honkman een three run homerun waarmee het duel in zijn definitieve plooi viel.
Madison Bumgarner bleef de gehele wedstrijd op de heuvel staan voor de Giants. De pitcher bracht daarmee zijn reeks innings zonder runs tegen in het postseason op 23.

Foto:Flickr/The Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen