Blue Jays aanval komt tot leven in Game 4

Donaldson, Blue Jays
Josh Donaldson sloeg een solo homerun, Edwin Encarnacion een two-run single en de Toronto Blue Jays voorkwamen dinsdag een vroege uitschakeling met een 5-1 overwinning op de Cleveland Indians in Game 4 van de ALCS.
De stand in de best-of-seven serie is 3-1 in het voordeel van de Indians. Manager Terry Francona hoopte zich, met ace Corey Kluber op drie dagen rust, te plaatsen voor de World Series. Het liep uit op de eerste nederlaag voor The Tribe in deze play-offs.
De Blue Jays scoorden in deze wedstrijd meer runs dan in de eerste drie wedstrijden opgeteld in deze serie. De aanvalsmachine lijkt tot leven te zijn gekomen en het helpt wanneer je Aaron Sanchez op de heuvel hebt staan. De 24-jarige talentvolle werper gooide zes sterke innings waarin hij slechts twee honkslagen en één run opgaf.
Donaldson, de 2015 AL MVP, zorgde ook verdedigend voor een hoogtepunt.

De 2004 Boston Red Sox is de enige ploeg die terug is gekomen van een 3-0 achterstand in een best-of-seven serie. De Toronto Blue Jays hopen ook historie te schrijven en de eerste stap in de goede richting is gezet.
Game 5 is vanavond om 22 uur Nederlandse tijd.

Foto: Twitter/Blue Jays

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen