Badr Hari vecht tegen Rico Verhoeven in december

Foto 18-04-16 22 26 49
Het gevecht tussen Glory-kampioen Rico Verhoeven en Badr Hari gaat er toch komen. Glory CEO Jon Franklin bevestigde tegenover MMAMania dat beide vechters hun handtekening hebben gezet. Het gevecht zou in december plaats moeten vinden in Oberhausen, Duitsland.
“Het gaat gebeuren”, zei Franklin. “We kijken er naar uit om het gevecht te brengen die de fans graag willen zien. Wij wilden het zelf ook graag bewerkstelligen en dat was ook het geval bij Rico en Badr. De komende maanden zullen heel druk zijn. Beide vechters zullen zich voorbereiden en wij gaan er alles aan doen om het ultieme er uit te halen. We zijn heel erg tevreden dat het gevecht er gaat komen.”
Bestand 23-07-16 23 48 06
Een aantal maanden geleden daagde Rico Verhoeven de voormalige K-1 zwaargewicht kampioen uit op Ziggo Sport. Hari accepteerde de uitdaging en waren er meerdere vechtpromoties die het gevecht wilden organiseren. Uiteindelijk is het Glory zelf die beide vechters in de ring mag verwelkomen. Voor de Marokkaan zal het de eerste keer zijn dat hij namens Glory gaat vechten. “Badr Hari is een grote naam in onze sport. Rico heeft aangegeven deze uitdaging aan te willen gaan”, liet Franklin weten aan MMAMania. De laatste keer dat Hari in de ring stond was vorig jaar augustus, toen hij Ismael Londt versloeg in Rusland. De Marokkaan heeft meer 118 gevechten op zijn naam staan, waarvan hij er 106 won (93 door middel van knock-out).
Eind december staan beide vechters in de ring in Oberhausen. Franklin beloofde dat het een spectaculaire card zal zijn die afgesloten zal worden met een drie ronde-stijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.
Foto’s: Mike’s Gym / Archief / Neal Petersen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen