MNF: Jets sluiten rampweek af in stijl

De New York Jets hoopten misschien op een schokeffect na het ontslag van Robert Saleh, maar het zat er niet in tegen de Buffalo Bills. In een winderig MetLife Stadium trokken de Bills aan het langste eind, ondanks een vintage Aaron Rodgers moment.

Het vuurwerk zat overduidelijk in de eerste helft. Waar de Jets nog rustig aan begonnen met een field goal in de openingdrive,scoorden de Bills direct een touchdown. De drive verliep voornamelijk over de grond, waar de Jets defense kansloos stond. Het was Josh Allen die de bal uiteindelijk binnenliep. Het antwoord van de Jets liet niet lang op zich wachten. Rodgers vond Garrett Wilson, die zijn voeten net in de endzone naar beneden kreeg. Het moet een hoopvol teken zijn voor de Jets fans. Rodgers en zijn ster wide receiver zitten nog niet heel veel op dezelfde lijn.

Bij de volgende touchdown van de Bills ging de wind voor het eerst een rol spelen. Het waaide hard in MetLife Stadium, en dat zou nog meer invloed krijgen op beide ploegen. Nadat Mack Hollins de touchdown op het bord zette, miste Tyler Bass het extra punt. Het deerde de Bills niet veel, zij scoorden ook de volgende punten van de wedstrijd via Dawson Knox. Vlak voor rust was het tijd voor een vintage Aaron Rodgers moment. De quarterback wist weer eens een Hail Mary te gooien, naar Allen Lazard. Door dit moment werd de ruststand 20-17 in het voordeel van de Bills.

NIVEAU DAALT NA RUST

Met de touchdown pass van Rodgers werd ook direct het laatste hoogtepunt genoemd. Na rust wisten beide ploegen alleen nog een field goal te scoren. Beide ploegen misten eveneens field goals. De Bills misten één field goal, de Jets zelfs twee. Voor de Jets betekende dit dat zij aan het kortste eind trokken. Nadat de Bills via een field goal zes minuten voor tijd op een 23-20 voorsprong kwamen, kregen de Jets nog een kans de wedstrijd naar zich toe te trekken. Rodgers gooide alleen een interceptie naar Taron Johnson.

Met het verlies sluiten de Jets een rampweek af na het ontslag van Saleh. Het record is 2-4, waardoor het erop lijkt dat ook dit seizoen weleens in mineur kan gaan eindigen. De Bills verbeteren hun record intussen naar 4-2. Zij staan aan kop in de AFC East.


Lees hier onder andere hoe de Lions de Cowboys afslachtten!

Coverfoto: Luke Hales / Getty Images

Marc Dorenbos
Marc Dorenbos
Houdt van voetbal, American Football en Basketball. Fan van de Bengals #WhoDey.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen