Shinsuke Nakamura komt naar WWE NXT

20160127_ShinsukeNakamura_new-siteDe legendarische Shinsuke Nakamura maakt zijn WWE-debuut in de nacht van 1 op 2 april tijdens NXT TakeOver: Dallas. Dat heeft WWE bekendgemaakt.


De 35-jarige Nakamura is een levende legende in Japan. In New Japan Pro Wrestling (NJPW) heeft The King of Strong Style alles gewonnen wat er te winnen is. De buitengewoon charismatische Nakamura, die wordt getypeerd als een kruising tussen Michael Jackson en Freddie Mercury, is drievoudig IWGP Heavyweight Champion, tweevoudig winnaar van het loodzware G1-Climax toernooi in 2005 & 2011, vijfvoudig IWGP Intercontinental Champion, de titel die dankzij Nakamura bijna net zo prestigieus is als de IWGP Heavyweight titel, en voormalig IWGP Tag Team Champion.
Ook was Nakamura in het verleden kamergenoot en trainingspartner van, de momenteel geblesseerde, Daniel Bryan in de Amerikaanse NJPW-dojo in Santa Monica, Californië. Een aantal jaren geleden stelde Bryan voor om een match tussen hem en Nakamura te organiseren tijden een WWE Live evenement in Tokio, Japan. Dat plan werd echter resoluut afgewezen door het management van WWE.
Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen