NFL Update: Witten verlengt bij Cowboys, 'leap' verboden

Philadelphia Eagles v Dallas Cowboys
Jason Witten zal zijn carrière in Dallas afsluiten. De tight end heeft zijn contract bij de Cowboys met vier jaar verlengd en staat nu tot 2021 onder contract bij ‘America’s Team’. Dat betekent dat de momenteel 35-jarige Witten tot zijn 39ste levensjaar bij de Dallas Cowboys kan spelen. Witten, geroemd vanwege zijn toughness, is de franchise leader wat betreft receptions (1.089 stuks), tweede in yards en vierde in touchdowns.


 
  ‘Leapen’ is verboden
Tijdens de Annual League Meeting in Phoenix worden belangrijke besluiten genomen door de eigenaren van de 32 NFL-teams, zoals de verhuizing van de Raiders van Oakland naar Las Vegas. Een ander spannend element dat van het veld verdwijnt, is de ‘leap’ tijdens field goals en extra points. De spelregel wordt ingevoerd om de spelers beter te beschermen, vooral de snapper.


 
‘Brady nog lang niet klaar’
New England Patriots-eigenaar Robert Kraft gelooft dat Tom Brady nog wel zes of zeven jaar als startende quarterback kan spelen, bleek tijdens de Annual League Meeting. “Tom heeft mij de afgelopen dagen verzekerd dat hij nog wel zes of zeven jaar wil spelen”, aldus Kraft. “Er is niemand die daar gelukkiger mee is dan ik. Het niveau dat ‘Tommy’ behaalt is ongelofelijk. Het is een levensstijl. Wanneer je er over nadenkt, is er maar een andere spelverdeler die na zijn veertigste een goed seizoen heeft gehad en dat was Brett Favre bij de Minnesota Vikings.”


 
  En dan nog dit…
Fans van de Minnesota Vikings kunnen een klein vreugdesprongetje doen, want Teddy Bridgewater staat weer op het veld pigskins te gooien:

Foto: Getty Images (archief)

1 REACTIE

  1. Ik dacht dat ze niet meer het publiewk in mochten leapen na een score.
    Dat zou veel logischer zijn …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen