Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 9

Na week 8 namen Julius Groenendaal en Maarten Vrijsen de koppositie over in de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Na week 9 staat Jeroen Berkelaar ineens als enige koploper boven hen. Hij voorspelde twee duels meer goed dan het leidende duo. Berkelaar was met 10 voorspelde duels ook de weekwinnaar. Niemand anders wist zoveel duels goed te voorspellen in deze knotsgekke week. Tot slot nog een eervolle vermelding voor Pieter Verstappen, Andre van Dijk en Julius Groenendaal. Zij voorspelden de MNF totaalscore van 56 correct.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 9
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 9

In week 9 kwam er een reeks van drie weken ten einde waarin minstens twee duels collectief goed voorspeld werden. Laat staan, überhaupt één duel. Er was namelijk geen enkel duel waarbij iedere deelnemer goed zat. Sterker nog: in week 9 werden twee duels collectief fout voorspeld. Niemand verwachtte nederlagen van de Buffalo Bills en de Dallas Cowboys. Tevens was het vertrouwen in de Tennessee Titans tegen de Los Angeles Rams zonder Derrick Henry erg laag. Er waren er slechts drie die Tennessee zagen winnen tegen het team dat dit seizoen all-in gaat. Andere grote verrassingen waren nederlagen van de Bengals, Saints en Raiders.

Iedere week lijkt het er weer op dat er weinig vuurwerk op de velden te zien zal zijn. In week 9 wonnen echter slechts drie van de teams in de top 10 van onze Power Rankings. Met overwinningen van de Falcons, Jaguars, Broncos, Giants en Titans was het de week van de underdogs. Als we naar week 10 kijken, zien we direct een paar duels waar het op voorhand spannend lijkt te worden: Browns vs. Patriots, Vikings vs. Chargers, Eagles vs. Broncos en Chiefs vs. Raiders. Geen van deze duels levert echter een upset op zoals we die zagen in week 9. Lions-Steelers dan maar?

Heel veel succes in de tiende week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 9
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 9

Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Derick Hingle/AP Photo

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen