Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 3

Net als in week 2 waren in week 3 de scores hoog in de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Er waren namelijk maar liefst negen deelnemers die 13 duels goed voorspelden. Jacob Wouter de Vries werd de weekwinnaar, omdat hij ook het dichtst bij de totaalscore van MNF (62) tussen de Philadelphia Eagles en Dallas Cowboys zat. Maarten Vrijsen moet — na een relatief mindere week — zijn koppositie met vier anderen delen. Overigens wist niemand de MNF-totaalscore goed te voorspellen.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool na week 3
Wicked Wood SportAmerika Football Pool na week 3

De derde speelronde in de NFL kende een hoop zekerheidjes. Carolina, Arizona, Cleveland, Buffalo, Denver en Dallas speelden bjvoorbeeld allemaal tegen de wat mindere goden. Zoals altijd waren er echter ook duels die vooraf moeilijk in te schatten waren. Zou de neergang van Big Ben doorzetten? Zijn de Falcons of de Giants slechter? Kunnen de Colts met een gehavende quarterback nog een vuist maken? Bovenal speelde de vraag wat de Super Bowl kandidaten van vorig jaar kunnen tegen opkomende teams. Beide teams gingen uiteindelijk onderuit en waar dat bij de Buccaneers niet onverwacht kwam, was dat bij de Chiefs wel zo. Overigens gold die onverwachte uitslag ook voor de Steelers, Seahawks en zelfs de Patriots. Die duels maakten het verschil in week 3.

In week 4 lijkt het erop dat de drie zwakste teams weinig kans maken om het tij te keren. De Texans, Jets en Jaguars nemen het namelijk op tegen respectievelijk de Bills, Titans en Bengals; drie teams die in goede vorm verkeren. Voor de Panthers en Broncos wordt het de week van de waarheid. Zij startten het seizoen met een 3-0 record, maar worden door hun eenvoudige speelschema nog niet serieus genomen. Denver treedt aan tegen Baltimore, Carolina tegen Dallas. Dat zijn belangrijke ontmoetingen, want bij winst kan de league niet meer om deze teams heen.

Tenslotte staan er nog twee krakers op het programma. De eerste is het NFC West onderonsje tussen de Cardinals en de Rams. Arizona schoot dit seizoen uit de startblokken en LA heeft bij veel Power Rankings de nummer 1 positie ingenomen. De tweede kraker is de terugkeer van Tom Brady naar Foxborough. Hij neemt het met de Bucs namelijk op tegen zijn vorige team: de New England Patriots.

Heel veel succes in de vierde week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool van week 3
Wicked Wood SportAmerika Football Pool van week 3

Lees hier alle artikelen over Football Pool!

Coverfoto: Denny Medley/USA Today Sports

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen