Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 2

Zoals gebruikelijk was de tweede week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool een stuk voorspelbaarder. De meeste deelnemers wisten namelijk 11 of meer duels goed te voorspellen. De weekwinnaar van week 1 — Andre van Dijk — had het lastig en zakt iets in het klassement. De nieuwe leider is Maarten Vrijsen en de gedeelde weekwinnaars van week 2 zijn Therry Engelen en Tim Dekker. Zij voorspelden — evenals zeven anderen — 13 wedstrijden correct en zaten met 54 punten het dichtst bij de totaalscore van MNF (52). Tot slot nog een eervolle vermelding voor de vele deelnemers die MNF-score goed hadden: Peter Martens, Ronald tb, Daan van de Ven, Justin Olthues, Menno van Gameren, Ruben de Regt, Jacob Wouter de Vries en Tom Verschoor.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool na week 2
Wicked Wood SportAmerika Football Pool stand na week 2

Week 2 had over het algemeen veel hogere scores in de Football Pool dan week 1. Er waren dan ook een stuk minder upsets en een stuk minder duels met een overduidelijke favoriet. Desondanks waren er nog steeds enkele verrassende uitslagen. De Saints lieten in week 1 niets heel van de Packers, maar moesten ditmaal hun meerdere erkennen in de Panthers. Aan de andere kant van het land in Seattle wonnen de Titans — na een slecht optreden in week 1 — van de Seahawks. De grootste verrassing was echter de nederlaag van de Kansas City Chiefs tegen de Baltimore Ravens. Een sterke wedstrijd van Lamar Jackson door de lucht en over de grond — gecombineerd met veel eigen fouten — was Kansas City te machtig.

In week 3 lijkt het erop dat er nog meer eenzijdige duels op het programma staan. Alleen in ontmoetingen tussen de Green Bay Packers en San Francisco 49ers, Tampa Bay Buccaneers en Los Angeles Rams, maar ook New York Giants en Atlanta Falcons lijkt het erop dat er vooraf geen extreem duidelijke favoriet is. Het duel tussen de New Orleans Saints en de New England Patriots is ook een groot vraagteken. Tegen de Packers waren de Saints ongenaakbaar. Zonder coaching staf en met de wankele versie van Jameis Winston ging het echter mis tegen de Panthers.

Heel veel succes in de derde week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool van week 2
Wicked Wood SportAmerika Football Pool uitslag van week 2

Lees hier alle artikelen over Football Pool!

Coverfoto: Jim Dedmom/USA Today Sports

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen