Saturday Night Football Betting Preview

Volgende week beginnen de play-offs en dus ook de terugkeer van zaterdagavondwedstrijden. Om ons daar alvast op voor te bereiden heeft de NFL twee krakers op het schema staan voor vanavond. De eerste wedstrijd is die tussen de Kansas City Chiefs en de Denver Broncos en vlak daarna de NFC East matchup tussen de Philadelphia Eagles en de Dallas Cowboys.

Kansas City Chiefs (11-5) @ Denver Broncos (7-9)

Empower Field at Mile High | Zaterdag | 22.30

De Chiefs doen nog mee om de eerste plek in de AFC, maar dan moeten ze wel hulp krijgen van de Houston Texans die het zondag opnemen tegen de Tennessee Titans — de nummer 1 seed in de AFC. Toch is winnen hier belangrijk, want verliezen van Denver en overwinningen van Cincinnati en Buffalo en je staat op de nummer 4 seed waarin je waarschijnlijk tegen New England moet in de playoffs. 

De spread staat in deze week op KC -10.5, wat terecht lijkt tegen de uitgeschakelde Broncos die drie van de laatste vier wedstrijden verloren, inclusief een 22-7 verloren wedstrijd tegen de Chiefs. De Over / Under staat op 45 en zal heel erg afhankelijk zijn van de Chiefs offense die helaas Clyde Edwards-Helaire moet missen in deze wedstrijd. Ga er daarbij maar vanuit dat de Chiefs bij een veilige voorsprong hun voet van het gas halen en veel gaan rusten om het team gezond te houden voor de play-offs. Een ideaal moment om dus voor de under te gaan.

Onze picks:

Spread: DEN + 10.5
Over / Under: Under 45 punten
TD Scorer: Melvin Gordon @ 3.15

Dallas Cowboys (11-5) @ Philadelphia Eagles (9-7)

Lincoln Financial Field | Zaterdagnacht | 02.15

Een klassieker voor de laatste week in de NFL, maar dit keer zijn beide teams al zeker van de play-offs. Een wedstrijd tussen twee rivalen in de NFC East is echter altijd leuk om naar te kijken; zeker gezien hoe goed de Eagles verdediging presteert in de afgelopen weken. 

Prescott had het vorige week moeilijk tegen de Cardinals en zal deze week weer iets uit zijn hoed moeten toveren om de Eagles offense — die door StatsPerform gezien wordt als de beste in de NFL — van het veld te houden. De spread voor deze wedstrijd staat op Dallas -4, iets dat toch best apart is gezien het een uitwedstrijd is binnen de divisie. De Over / Under staat op 43.5 punten en daar zit de value waarschijnlijk, want hoewel Dallas acht uit de laatste tien wedstrijden de under voor elkaar wist te krijgen, is Philly de afgelopen 7 wedstrijden al over gegaan. Wij hopen op een mooie wedstrijd en op veel punten.

Onze picks:

Spread: PHI +4
Over / Under: Over 43.5 punten
TD Scorer: Dalton Schultz @ 3.35


Lees hier alle previews voor week 18.

Coverfoto: Geoff Burke/USA Today Sports

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen