Romo free agent, Brandon Marshall naar de Giants en ander FA nieuws

Dallas Cowboys v San Diego Chargers
De Legal Tampering periode, de periode waarin teams mogen onderhandelen met toekomstige free agents in aanloop naar de start van het nieuwe NFL jaar, is gisteren van start gegaan. Meteen werden er een aantal zeer verrassende personeelswisselingen duidelijk.
Romo mag op zoek naar een nieuw team
De Dallas Cowboys zetten Tony Romo, waarschijnlijk op eigen verzoek, op straat op het moment dat de free agency periode van start gaat. Zo kan de quarterback zelf op zoek naar een team dat hem wél nog als een starter ziet.


Romo raakte vorig seizoen geblesseerd in de preseason wedstrijd tegen de Seattle Seahawks. Het goede spel van rookie Dak Prescott zorgde ervoor dat Romo zijn plek niet meer terug kreeg.
Romo gaat nu waarschijnlijk op zoek naar een team waarmee hij kans maakt op een Super Bowl overwinning zoals de Denver Broncos. Geld heeft de quarterback genoeg verdiend, de prijzen ontbreken echter. De verwachting is dat hij de tijd gaat nemen om meerdere teams te bezoeken voor hij zijn beslissing neemt.
Brandon Marshall naar de New York Giants
Wide receiver Brandon Marshall tekent een tweejarig contract bij de New York Giants. Marshall zal in 2 jaar $12 miljoen gaan verdienen, een relatief goedkope deal voor de Giants.


De voormalig Jet, die op eigen verzoek gereleased werd, hoeft zo niet te verhuizen en kan spelen bij een team dat kans maakt op de playoffs. Marshall speelde nog nooit een playoff wedstrijd. De Giants krijgen daarmee nog een wapen erbij waarbij Marshall zal fungeren als grotere receiver naast de “kleintjes” Odell Beckham Jr. en Sterling Shephard.
Tyrod Taylors krijgt aangepast contract
De Buffalo Bills zien in Tyrod Taylor dan toch hun quarterback van de toekomst. Taylor zou met zijn oude deal $30.75 miljoen verdienen dit jaar als de Bills hem zouden houden. Hoewel hij een degelijk seizoen draaide was dat te veel voor de voormalig Raven. De Bills wilden hem na een gesprek tussen de nieuwe coach Sean McDermott en Taylor wel graag behouden en hebben hem nu bereid gevonden om het contract aan te passen.


Brian Hoyer, Pierre Garcon, Goodwin en Juszczyk naar de San Francisco 49ers
De 49ers hebben een quarterback in hun selectie. Voormalig Chicago Bear Brian Hoyer zal een tweejarige deal tekenen bij het team van de nieuwe coach Kyle Shanahan.


Hoyer, die waarschijnlijk is gehaald als backup heeft in ieder geval twee nieuwe targets om naar te gooien. Wide receivers Pierre Garcon, die al eerder voor het team uitkwam en speedster Marquise Goodwin zullen morgen ook een contract tekenen bij de 49ers. Laatste nieuwe aanwinst is fullback Kyle Juszczyk. Zo laten Shanahan nieuwe general manager John Lynch er geen gras over groeien. De 49ers rebuild is onderweg.


Nieuw contract Jack Doyle, Dwayne Allen naar de Patriots
De Indianapolis Colts legden de ene tight end langer vast en traden de andere naar de Patriots. Jack Doyle kende een break out seizoen, wat de vaak geblesseerde Allen overbodig maakte. Allen mag daarom vertrekken naar de Super Bowl winnaar uit New England. Wat dat betekent voor de terugkeer van Martellus Bennett is nog even de vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen