NFL Season in Review 2018: Seattle Seahawks


Met het seizoen in de boeken en het off-season onderweg, werpen we een blik in de achteruitkijkspiegel van het NFL-seizoen. In volgorde van de draft, van slechtste team naar het beste, kijken we terug op het seizoen van de 32 verschillende NFL-teams. In deel 18: een podcast met Justin Kevenaar over de Seattle Seahawks.


WAT GING GOED EN FOUT IN 2017 EN WAT BRENGT 2018?


Justin moest voor het eerst sinds 2011 genoegen nemen met een seizoen zonder play-off-deelname van Seattle. Het seizoen leek voorspoedig te gaan tot de beslissende fase van het seizoen aanbrak. Normaal gesproken het terrein van de Seahawks, maar in 2017 niet. Drie van de laatste vier wedstrijden gingen verloren, waaronder de 7-42 afstraffing door de LA Rams.
Het MVP-waardige seizoen van Russell Wilson bleef zo zonder beloning. De veelgeprezen bezweek ook onder de druk. Bovendien haakten drie belangrijke pionnen af met blessures: Richard Sherman (gescheurde achillespees), Kam Chancellor en Cliff Avril (nekblessures).
Met de opkomst van de LA Rams, met Ndamukong Suh, en de San Francisco 49ers, met Sherman, staat de ooit zo stevige leidende positie in de NFC West zwaar onder druk. Wordt 2018 een tussenjaar?

Cover photo: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen