Deze 6 NFL-teams komen niet onder Hard Knocks 2018 uit


Ook in voorbereiding op het volgende seizoen gaat Hard Knocks een NFL-team volgen. En hoewel het huidige NFL-seizoen nog niet eens afgelopen is, zijn er zes teams die in aanmerking komen voor verplichte deelname aan de bekroonde HBO-serie.
Tijdens de vorige editie van Hard Knocks stonden de Tampa Bay Buccaneers centraal. Dit team wist – net zoals zijn vele voorgangers van de HBO-serie – niet tot de play-offs door te dringen. Logisch dat veel teameigenaren niet staan te springen om de camera’s binnen te laten.
De NFL-eigenaren stelde in 2013 de regels op voor deelname aan de serie. Franchises die in de afgelopen tien jaar al in de tv-serie verschenen, een nieuwe hoofdcoach aanstelden of de play-offs haalden in de laatste twee seizoenen, zijn uitgesloten van verplichte deelname. Volgens die regels zijn er (vooralsnog) zes ploegen die in aanmerking komen voor een verplichte kandidatuur:

  1. San Francisco 49ers (6-10)
  2. Denver Broncos (5-11)
  3. Cleveland Browns (0-16)
  4. Los Angeles Chargers (9-7)
  5. Baltimore Ravens (9-7)
  6. Washington Redskins (7-9)

Mocht geen van de 32 teams zich vrijwillig aanmelden voor de bekroonde tv-serie, dan wijst de NFL een ploeg aan uit deze pool van verplichte franchises. Traditiegetrouw maakt HBO het ‘winnende’ team eind mei/begin juni bekend.

Welk van bovenstaande NFL-teams zie jij het liefst in de volgende editie van Hard Knocks? Laat je reactie hieronder achter!

Foto’s: Getty Images (archief)

4 REACTIES

  1. Rivers alleen is al een reden om een camera op de Chargers te zetten. Browns in rebuild. Ravens en Harbaugh. 49ers en Jimmy GQ. Broncos en Elway. Baby Gruden met de ‘Skins (en wie zal dan de QB zijn?). Lijkt me allemaal fijne tv.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen