NBA Update: Kawhi Leonard op de terugweg, Millsap drie maanden out


Volgens NBA-point guard Tony Parker zal teammate Kawhi Leonard ‘binnen een paar weken’ terugkeren van de blessure die hem al anderhalve maand aan de zijlijn houdt. Het nieuws komt er kort nadat een Spurs-bron zich liet ontvallen dat het wel erg lang duurde voor Leonard weer fit was. Hoewel Parker zich optimistisch uitlaat, hebben de Spurs nog geen officiële update gegeven over hun sterspeler. De 26-jarige Leonard speelde vorig seizoen de pannen van het dak. In 2016-2017 liet hij career-bests optekenen in verschillende categorieën, waaronder PPG (25.5). In de playoffs deed hij zelfs nog beter.
San Antonio is momenteel 12-7.

FORWARD MILLSAP ONDERGAAT OPERATIE

Big man Paul Millsap en de Denver Nuggets hebben in samenspraak beslist dat een operatie dan toch de beste route is. Volgens Shams Charania van The Vertical werd de big man reeds geopeerd aan z’n linkerpols en moeten we uitgaan van een herstelperiode van drie maanden.
Wat oorspronkelijk werd gediagnosticeerd als een verstuikte pols, bleek uiteindelijk een gescheurd ligament. Millsap kwam deze zomer over van de Atlanta Hawks. Hij was nog volop aan het z’n nieuwe rol in de Rocky Mountains aan het wennen, maar wist toch al respectabele cijfers van 15.3 PPG en 6.2 RPG neer te zetten. De 32-jarige zal nu deze setback moeten overwinnen voor hij terug een bijdrage kan leveren.

DERRICK ROSE ONZEKER OVER TOEKOMST

De toekomst van voormalig MVP Derrick Rose bij de Cavaliers is wazig op dit moment. De guard, die momenteel recupereert van een verstuikte enkel, de zoveelste blessure in zijn ooit veelbelovende carrière, maakt momenteel voor zichzelf de oefening of een terugkeer überhaupt wenselijk is.
Rose (29) miste tot dusver 12 wedstrijden in Cleveland, waaronder acht op rij met z’n enkelblessure. De ex-Bull en ex-Knick kampt met heel wat frustraties. Het ging namelijk snel overboord met de jongste MVP ooit toen hij van de ene blessure in de andere viel. De guard tekende deze zomer een contract voor één jaar ter waarde van 2,1 miljoen dollar.

(Top photo: Getty Images)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen