Podcast: Just A Bit Outside Ep. 31: Play-off-show!


Episode 31: Play-off-show!


Terwijl honkbalminnend Nederland aan de televisie gekluisterd zit om Red Sox @ Astros te kijken, droppen wij gewoon nog even een speciale play-off-podcast! Mike, Lionel en Jasper recappen de wilde Wild Card-wedstrijden Yankees – Twins en Diamondbacks – Rockies, voordat ze vooruitblikken naar de Division Series tussen de Red Sox en Astros, Yankees en Indians, Cubs en Nationals, en Diamondbacks en Dodgers. Tussendoor beantwoorden ze ook nog twee play-off-mailbagvragen.

Deze aflevering kampt met lichte audioproblemen. Niemand van ons zit overdreven veel op zijn muis te klikken; we zijn op zoek naar het morse-spook dat door Lionel heen kraakt.

Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan alsjeblieft een recensie achter!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen