MLB Podcast, Ep. 35: Season Wrap-Up Show!


EPISODE 35: DE GROTE WRAP-UP-SHOW


Daar is hij dan eindelijk: de grote Wrap-Up Show van het MLB-podcast-seizoen 2017! In deze laatste (jumbo)-aflevering van de podcast bespreken Lionel, Mike en Jasper het meest recente MLB-nieuws en kijken ze terug op het afgelopen jaar.

De show opent met drie Momenten van het Jaar, gekozen door de hosts. Ook bespreken de heren een aantal Awards die de afgelopen weken werden uitgedeeld. Het laatste MLB NEWS AND NOTES-blok van het jaar trapt af met de dood van Roy Halladay. De mannen halen herinneringen op aan hoe het was om op te groeien met een Hall of Famer als Halladay op televisie.
Ook is er uitgebreid tijd voor het Braves-schandaal en de straffen die daarbij horen. Het drietal neemt MLB’s penalties door en bekijkt de toekomst voor Atlanta op de korte en langere termijn. Een snel rondje ‘New Faces in New Places’ levert interessant materiaal over de nieuwe Major League-managers op. Ook duikt de show diep in de recent gepubliceerde Hall of Fame-lijst.
De show eindigt met veel hilariteit, als er teruggekeken wordt op gedane voorspellingen. Ook wordt er afscheid genomen van een vaste stem binnen de podcast en kijken de heren vooruit naar de komende maanden.
De crew van Just A Bit Outside bedankt alle luisteraars die het debuutseizoen van de show tot een succes hebben gemaakt!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen