MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 12


Episode 12: Trout out, Hulk Harper, Pujols Power, Hawk Harrelson en Draft Preview!


Bij gebrek aan Mike, is het deze week aan Justin, Lionel en Jasper om zich over de afgelopen MLB-week te buigen.

Na de Momenten van de Week kon het haast niet anders of de show opende met Mike Trout’s blessure (5:00). Via Trout’s kwetsuur belanden de heren uiteindelijk in een discussie over het afschaffen van de head-first sliding en de toekomst van de Angels.
Ook Bryce Harper’s knokpartij in San Fran (13:30) komt aan bod. Albert Pujols *closing in on* 600 homeruns is tevens onderwerp van gesprek (28:05). (Albert was zo vriendelijk om tussen opname en uploaden van de podcast de recordhomerun alvast te slaan…)
Tussendoor vroegen de mannen zich af of het tijd is voor de Cubs om in paniek te raken (19:48). Later werd er uitgebreid eer betoond aan één van de meest bekende en legendarische broadcasters, Ken ‘Hawk’ Harrelson, die zijn pensioensdatum afgelopen week aankondigde (33:20).
Terugkerende rubriek Een kijkje over de grens stopt deze week in Japan. Internationaal expert Lionel buigt zich over de geweldige prestaties van werper Takahiro Norimoto (42:30). Komt hij ooit naar de VS? Het eerste blok van de show eindigt met Clayton Kershaw’s strikeoutrecord, de geweldige streak van Kenley Jansen (47:30) en de problemen bij Manny Machado (51:30).
Het tweede blok staat volledig in het teken van de aankomende MLB Draft (53:50). Draftkenner Jasper mag helemaal los op de potentiële Top 10 van MLB’s jaarlijkse selectieronde. De show sluit af met de wedstrijdpicks voor deze week (1:17:50).
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) en Facebook.

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com)
Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen