Indians dankzij Miller naar 2-0 voorsprong in ALCS

andrew_miller_on_august_30_2016_2
De Cleveland Indians hebben op nieuw in eigen huis niets prijsgegegeven in de ALCS. Tegenstander Toronto Blue Jays werd met 2-1 opzij gezet. De Indians zijn daardoor op een 2-0 voorsprong gekomen in de best-of-seven-reeks. Andrew Miller was de grote man aan Indians-zijde.
Het begint steeds meer het postseason van Andrew Miller te worden. De reliever van de Tribe eist avond na avond de aandacht op met glaszuivere optredens. Nadat hij vrijdag in wedstrijd 1 de balans naar de kant van zijn team liet doorslaan, liet hij in wedstrijd 2 opnieuw weinig heel van de opponent. Miller noteerde opnieuw vijf strikeouts. In de 4 2/3 innings die hij in de ALCS in actie kwam stuurde hij tien van de twaalf slagmannen tegenover hem onverrichter zake terug naar de dug-out.
Op het moment dat Miller werd ontketend stonden de Indians al op voorsprong. Dankzij een homerun van Carlos Santana in de tweede inning en een single van Francisco Lindor waarop Rajai Davis binnenliep in de derde met daar tussenin een double van Josh Donaldson (Darwin Barney kwam binnen) stond wat later de eindstand zou worden op het bord.
Het circus verplaatst zich nu naar Toronto waar op maandag de series hervat worden. Ook op dinsdag en (wanneer nodig) woensdag zal in Toronto gespeeld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen