Cleveland walst over Boston heen in game 2

francisco_lindor_19006402410_2
De Cleveland Indians hebben een comfortabele 2-o voorsprong genomen tegen de Boston Red Sox in de ALDS. De tweede wedstrijd in de best-of-five werd met 6-0 gewonnen.
Met een sterke Corey Kluber op de heuvel was er gedurende game 2 geen doorkomen aan voor Xander Bogaerts en de andere Red Sox. De Bostonaren kwam nauwelijks op het eerste honk en vormden daarom dan ook geen enkele bedreiging voor de ontspannen spelende Indians. Startende pitcher David Price hielp zijn ploeg ook al niet in het zadel. De ace van Boston werd al vrij snel afgelost, maar daarmee werden de problemen niet minder.
Dat de Indians zo ontspannen door de late vrijdagmiddag kwamen had veel te maken met het wedstrijdverloop. De line-up van de Indians joeg al in de tweede inning de ene na de andere bal het veld in. Al snel werd daarom een voorsprong van 4-0 genomen. Daar was wel een beetje hulp van de scheidsrechter voor nodig. De umpire besliste dat een line-drive van Lonnie Chisenhall die terug stuiterde vanaf een plexiglas berschermkap een three run homerun moest zijn. Het was Chisenhalls eerste homerun tegen een linkshander in dertien maanden.
Terwijl Kluber inning na inning door bleef gaan met strakke ballen afleveren, zorgden zijn teamgenoten voor een steeds groter wordende voorsprong. Vooral Brandon Guyer eiste een hoofdrol op door 3-uit-4 te gaan. Met LeBron James en andere Cleveland Cavaliers op de tribune als hypemen werd de sfeer onder de Indiansfans steeds feestelijker en luidruchtiger.

Zondag gaat de best-of-five verder met het derde duel in Fenway Park in Boston.
Foto: Wikimedia Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen