Blue Jays verslaan Rangers opnieuw, nemen 2-0 voorsprong

Toronto Blue Jays v New York Yankees
De Toronto Blue Jays hebben ook game 2 in de ALDS van de Texas Rangers gewonnen. Op bezoek in Texas werd het 5-3. De Canadese formatie is nu nog één overwinning verwijderd van een plek in de American League Championship Series. Omdat de Blue Jays via de Wild Card Game de play-offs binnenkwamen betekende dit al de derde zege in het postseason van 2016.
Net als in game 1 lieten de slagmannen van Toronto hun spieren rollen. Vier van de vijf runs die de Blue Jays scoorden waren het resultaat van een homerun. Daarmee werd op voor de tweede dag op rij pijnlijk duidelijk dat er iets niet goed zit in de pitching van de Rangers. Nadat gisteren Cole Hamels geen grip kreeg op de line-up van de tegenstander kon vandaag ook Yu Darvish geen moment een vuist maken.
Ook J.A. Happ, op de heuvel bij Toronto had geen gemakkelijke middag en zag voortdurend mensen op het eerste en het tweede honk verschijnen. Desondanks wist de verdediging van Toronto steeds op tijd de derde uit te maken. Nadat Troy Tulowitzki met een two run homerun de Blue Jays al in de tweede inning op voorsprong had gezet sloegen Kevin Pillar, Ezequiel Carrera en Edwin Encarnacion in de vijfde inning toe.
De beide teams stappen nu op het vliegtuig naar Toronto waar de series zondag worden hetvat met game 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen