Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2022/2023: Week 3

De klassementsleider van vorige week in de Wicked Wood SportAmerika Football Pool, Jos Lagerburg, zakte naar plek zeven door slechts vijf duels goed te voorspellen. Francesco Sietsema en drie anderen maakten daar dankbaar gebruik van. Zij leiden nu met zijn vieren het klassement. De weekwinnaar was Frederik Schols. Hij had slechts twee duels fout door nederlagen van de Bills en Chiefs. Het levert hem de beste weekscore tot nu toe op. Tenslotte zijn er eervolle vermeldingen voor Ronald tb, Christian Kurdoghlian, Jesper Post en Peter Martens. Zij voorspelden de totaalscore van MNF (39) correct.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool - Top 10 na week 3
Wicked Wood SportAmerika Football Pool – Top 10 na week 3

In week 3 hadden de meeste deelnemers acht of minder duels correct voorspeld. Een lastige week dus, in onze Football Pool. Verliespartijen van Buffalo, Kansas City, Seattle, New Orleans, Tampa Bay LA, SF en zelfs New York kwamen voor de meesten onverwacht. Er waren dan ook slechts vier deelnemers die meer dan 10 duels goed hadden. Overwinningen van de Browns, Ravens, Bengals, Vikings, Bears, Eagles en Rams waren vooraf redelijk unaniem voorspeld. Het verschil werd dikwijls gemaakt door goed te voorspellen bij ontmoetingen tussen de Raiders & Titans en Packers & Buccaneers. Die duels konden vooraf dan ook beide kanten op.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool - Top 10 picks van week 3
Wicked Wood SportAmerika Football Pool – Top 10 picks van week 3

VOORUITBLIK WEEK 4

De vierde speelronde herbergt wederm een paar spannende duels. Te beginnen met de London game tussen de Vikings en Saints. New Orleans valt wat tegen, terwijl de Vikings een serieuze bedreiging vormen voor de Packers in de NFC North. Dan zijn er ook nog de twee mooiste affiches van het weekend: Bills@Ravens en Chiefs@Buccaneers. Net als tegen de Dolphins zijn de Bills nog steeds zwaar gehavend, dus dat biedt perspectief voor Baltimore. De Chiefs hebben op hun beurt een vorm gevonden waar de Bucs alleen jaloers naar kijken. Het blijft echter Tom Brady. Tenslotte is de divisie-ontmoeting tussen de Titans en Colts ook een toss-up.

Heel veel succes in de vierde week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!


Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Bo Schalbroeck/BoGraphix

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen