Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 7

Deze week is er geen verandering aan kop van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Vorige week pakte Ivo Kuijpers zijn koppositie terug en ondanks acht goed voorspelde duels hield hij die vast. De weekwinnaar van vorige week, Julius Groenendaal, voorspelde er negen goed en met hem deelt Kuijpers nu de koppositie. De weekwinnaar van deze week was Andre van Dijk met 11 goede voorspellingen in een lastige week. Tot slot nog een eervolle vermelding voor de New Orleans Saints en de Seattle Seahawks, want met hun extreem lage score wisten zij iedereen om de tuin te leiden. Niemand voorspelde een totaalscore van 23.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 7
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 7

Net als in week 6 werden een paar winnaars collectief goed voorspeld en net als in week 6 waren dit de Los Angeles Rams en de Tampa Bay Buccaneers. Er was echter nog een derde: het enige ongeslagen team, de Arizona Cardinals. De meeste deelnemers gingen de mist in door nederlagen van de Carolina Panthers en de Baltimore Ravens. Het verschil werd deze week gemaakt met het goed voorspellen van overwinningen door de Colts, Browns, Falcons, Titans en Colts. Daarbij waren de deelnemers verdeeld en wie het goed voorspelde sprong daarom omhoog.

WEINIG OM NAAR UIT TE KIJKEN IN WEEK 8

Waar week 7 uiteindelijk toch nog verrassend leuk werd, lijkt die kans voor week 8 een stuk kleiner. De enige twee duels die spannend lijken, zijn Green Bay Packers vs. Arizona Cardinals en San Francisco 49ers vs. Chicago Bears. Green Bay mist ster wide receiver Davante Adams door COVID en Arizona moet het — waarschijnlijk voor de rest van het seizoen — doen zonder defensive end J.J. Watt. Hij ondergaat een schouderoperatie. De Bears leden in week 7 een armoedige nederlaag tegen de Tampa Bay Buccaneers, maar de 49ers opereren niet op hetzelfde niveau als de titelverdediger. Met de sterke Bears defense en een quarterback die iedere week meer gewend raakt, maken ze kans tegen SF.

Heel veel succes in de achtste week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 7
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 7

Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Douglas P. DeFelice/Getty Images

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen