Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 11

Na week 11 hebben we een kleine verschuiving in de top 3 van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Vorige week vormden Berkelaar, Groenendaal en Vrijsen nog de top van het klassement. Door de uitslag van week 11 viel Vrijsen uit de top en werd zijn plek ingenomen door Julius Groenendaal. De weekwinnaar was Lucas Steinebach. Hij was de enige die 13 duels goed voorspelde. Tot slot nog een eervolle vermelding voor Jacko Rink. Hij was de enige die de MNF-totaalscore van 40 voorspelde.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 11
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 11

Week 11 had een stuk minder verrassingen dan week 10. Behalve de Packers, Titans en Bills lieten de favorieten namelijk geen steken vallen. Overigens hielp het ook mee dat er maar twee teams met een bye waren. Daardoor was de mogelijkheid op een hogere score standaard al iets groter. Zoals gezegd stelden drie teams teleur, maar daar stond de door iedereen goed voorspelde winst van de Buccaneers tegenover. Ook de overwinningen van de Patriots, Ravens, Browns, Dolphins, Eagles, 49ers en Bengals — ondanks dat ze niet unaniem goed voorspeld waren — leverden bijna iedereen punten op. In de top van het weekklassement werd het kaf voornamelijk van het koren gescheiden door overwinningen van de Vikings op de Packers en het Football Team op de Panthers. Tenslotte bestond er verdeeldheid over de duels tussen Dallas en KC en Arizona en Seattle, maar die maakten niet het verschil.

THANKSGIVING KELDERKRAKER

In week 12 hebben we de Thanksgiving games: Bears vs. Lions, Raiders vs. Cowboys en Bills vs. Saints. Eén kraker in de kelder van de league en twee duels met meer aansprekende namen. Het leukste aan deze drie duels is dat verrassingen door de Lions, Raiders of Saints absoluut niet uitgesloten zijn. Dat betekent dat het voorspellen extra moeilijk is. Overigens geldt dat voor meer wedstrijden in week 12. Zo nemen de Rams het op tegen de Packers en de Vikings tegen de 49ers. Tegelijkertijd gaan de leiders van de AFC — de Tennessee Titans — op bezoek bij de in goede vorm verkerende New England Patriots. Tenslotte gaat het geplaagde Seattle op bezoek bij Washington. Taylor Heinicke heeft zich in de laatste twee duels herpakt en is daarmee — wie had dit ooit gedacht — een geschikte uitdager voor Russell Wilson en de zijnen.

Heel veel succes in de twaalfde week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 11
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 11

Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Silas Walker/Getty Images

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen