VIDEO: Vikings hofleverancier onder spelers van de week

Stefon Diggs
De heren van Touchdown LIVE bespreken elke week welke spelers zij ‘de speler van de week vonden.’ In week twee lag de focus vooral op Minnesota, waar respectievelijk Saman Alzahawi en Justin Kevenaar ontzettend te spreken waren over Stefon Diggs en Sam Bradford. Aan de andere kant was Angelo van Damme vooral onder de indruk van de korte demonstratie die Jimmy Garoppolo gaf tegen de Miami Dolphins.

Nu is de hamvraag natuurlijk: wie was volgens jullie dé onbetwiste speler van week 2? Laat jullie mening hieronder horen!

Justin Kevenaar
Justin Kevenaar
Keek in 2006 voor het eerst naar de Super Bowl en was op slag verliefd op de NFL (en de Seattle Seahawks). Door de jaren heen hebben ook de andere Amerikaanse sporten - zoals NBA, MLB en college sports - zijn hart veroverd. In het dagelijks leven freelance videograaf, editor, tekschrijver en sportjournalist.
  1. Kelvin Benjamin was sterk voor de Panthers, vormt mooie tandem met Cam Newton. Als pro-Redskins kijker zag ik ook in week 2 dat Josh Norman een van de beste cornerbacks van de NFL is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen