SportAmerika Football Pool 2018/2019 Week 9

FOOTBALL POOL 2018/2019 WEEK 9

Week 9 start met de Raiders tegen de 49ers. Ze staan op 1-6 en 1-7, maar toch zijn de 49ers licht favoriet. Waarschijnlijk omdat er van de Raiders toch meer verwacht werd dit seizoen. Het weekend eindigt met de Titans tegen de Cowboys en hier geldt dat winst nodig is voor beiden om nog echt mee te doen dit seizoen. Verder is het de vraag of de Packers zich kunnen herstellen van hun verlies tegen de Rams. Dan zijn de Patriots misschien niet de fijnste tegenstander.
Tip is om de pool via desktop/laptop in te vullen, de antwoorden van je inzending worden (als het goed is) automatisch naar je gemaild. We denken dat Safari misschien ook problemen geeft. Advies is om Chrome of Firefox te gebruiken bij het invullen. Heb je geen bevestigingsmail dan zijn de antwoorden niet geregistreerd.
Verder graag altijd met dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres de pool insturen. Verkeerd invullen levert onnodig veel meer werk op. De naam in de scorelijst is de naam die bekend is bij ons.
Veel plezier met het invullen en het kijken!
UPDATE: Golden Tate is verhuisd naar de Eagles en die hebben een bye week dus de milestone kan niet worden bereikt. Deze vraag telt dus ook niet mee in de score.
DEADLINE Vrijdag 2 November 01:19.
Check de uitleg in ons (ongewijzigde) rule book: FOOTBALL POOL RULE BOOK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen