SportAmerika Football Pool 2018/2019 Week 10

FOOTBALL POOL 2018/2019 WEEK 10

Week 10 start met de Panthers tegen de Steelers. Ze staan op 6-2 en 5-2-1, maar toch zijn de Steelers favoriet. Al hangt dit wel af of Big Ben gaat spelen. Hij is nu nog questionable nadat hij afgelopen weekend op zijn schouder landde. We eindigen met de Giants tegen de 49ers, die beiden een dramatisch seizoen hebben. De 49ers zijn favoriet, mede door hun winst van deze week en het thuisvoordeel.
Golden Tate komt deze week wel in actie voor zijn nieuwe club de Eagles tegen de Cowboys, waar Prescott en Garrett onder druk staan door weer een verlies. Kansen genoeg om de milestone te halen dus.
Tip is om de pool via desktop/laptop in te vullen, de antwoorden van je inzending worden (als het goed is) automatisch naar je gemaild. We denken dat Safari misschien ook problemen geeft. Advies is om Chrome of Firefox te gebruiken bij het invullen. Heb je geen bevestigingsmail dan zijn de antwoorden niet geregistreerd.
Verder graag altijd met dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres de pool insturen. Verkeerd invullen levert onnodig veel meer werk op. De naam in de scorelijst is de naam die bekend is bij ons.
Veel plezier met het invullen en het kijken!
DEADLINE Vrijdag 9 November 02:19.
Check de uitleg in ons (ongewijzigde) rule book: FOOTBALL POOL RULE BOOK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen