SportAmerika 2016 NFL Power Rankings – week 8

Net als de collega’s van ESPN, FOX, YAHOO en NFL.com vinden wij ook wel eens ergens wat van en daarom presenteert SportAmerika dit seizoen met enige regelmaat de NFL 2016 Power Rankings.
Ben je het er mee (on)eens laat je dan vooral horen in de comments of via #sportam.
pr-nieuw-2
Disclaimer: Deze rankings zijn gebaseerd op de mening van een enkele auteur.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
 1. Eagles zouden inderdaad kunnen ruilen met de Giants. Net zoals de Cowboys met de Seahawks.
  Verder mogen de Falcons in de top 10 blijven. Staan nu 4-3, maar had weinig gescheeld of dat was 6-1. Seahawks hadden vorig week mazzel (Sherman-Jones penalty, gemist) en deze week kwamen de Chargers als winnaar uit de strijd in OT.

 2. De chargers mogen met een 3-4 record rustig boven de Texans, Bengals, Steelers en Redskins staan. Als je daar aan twijfelt moet even hun laatste wedstrijd Chargers – Falcons bekijken. Niet normaal. Beiden teams zijn aanvallend en verdedigend op dreef. Nummer 99 van de Chargers had gelijk dat hij een paar miljoen erbij wilde.

 3. Enige ploeg die te hoog staat zijn de Broncos. Di hadden verder mogen zakken.
  En Jeroen: als bestaat niet in de sport 😉
  Als de Browns beter hadden gespeeld en niet zoveel blessures dan stonden ze nu in de top 10 en was Cleveland helemaal los gegaan 🙂

  • Als betekent inderdaad niks in de sport. Ik voorzie alleen een stijging bij de Falcons en de Chargers. En dat zijn teams waarbij je het niet gelijk verwacht. Dus dat is wel mooi aan de NFL. Ene jaar is het niks en dan opeens….
   Soms hebben mensen niet door dat een team aan een opmars bezig is, zoals de Panthers vorig jaar. Of de Cowboys dit jaar. En dan mogen ze niet in de top 3 terwijl ze daar wel horen in mijn ogen. Terwijl andere ploegen in de top 3 staan terwijl ze dit jaar echt niet goed draaien (Seahawks).

 4. Foutjes met de pijltjes zijn aangepast. Tnx voor de scherpte. Voor de rest blijven de rankings natuurlijk hetzelfde, want daar sta ik nog steeds volledig achter 😉

  • Uiteraard moet je niks veranderen. Dat is het mooie, iedereen heeft zijn mening. In de NFL kan alles.
   Maar Browns op 31 is wel verkeerd. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen