Pick Sixteen: Heerlijke ontknopingen op komst

Wat een ontknoping zat er aan TNF, het duel tussen de Raiders en de Chiefs. Oakland leek de zege te pakken in de laatste seconden, maar het duurde nog drie flags en drie plays voor het echt zo ver was. Het maakt sport zo mooi en zeker American Football. Hieronder de ‘lines’ voor voor de duels van vandaag en morgen in een nieuwe Pick Sixteen.

BILLS (-3) vs Bucs

De Bills spelen voor het eerst in vier weken thuis. Dat moet de ploeg een extra boost geven, terwijl de Bucs juist heel wisselvallig spelen tot nu toe. Voor de Bills een belangrijke wedstrijd in de strijd om de play-offs en de ploeg gaat er ook met een ruime zege vandoor.

Panthers (-3) at BEARS

De Panthers zijn thuis nog ongeslagen en krijgen ook nog Ryan Kalil terug. Omdat Trubinsky niet genoeg wapens tot zijn beschikking heeft gaat Carolina dit duel eenvoudig winnen.

BROWNS (+6) vs Titans

Het moet de Browns toch een keer lukken een wedstrijd te winnen. De verrassing van de dag komt uit Cleveland.

Saints (-3,5) at PACKERS

Het seizoen is over voor Green Bay door de blessure van Aaron Rodgers. Maar het is niet de enige blessure waar de ploeg mee kampt, de hele offensive line is zwaar getroffen, waardoor het bijna onmogelijk zal zijn voor de Packers om goede drives neer te zetten.

COLTS (+3) vs Jaguars

Het wordt een spannend potje in Indianapolis, waar de Colts sinds 2012 steeds van de Jaguars hebben gewonnen. Of dat nu weer gebeurt is nog maar de vraag, maar het wordt spannend genoeg voor de Colts om minimaal de spread te halen.

Cardinals (+3) at RAMS

Adrian Peterson was vorige week terug met 134 rushing yards. Dit zorgt voor problemen voor de Rams, want vorige week tegen de Jaguars wist het dat het alleen maar de run hoefde uit te schakelen. Nu moet het echter ook op Carson Palmer en Larry Fitzgerald letten. Met als resultaat dat de Cardinals zo maar eens dit potje naar zich toe kunnen trekken.

Jets (+3) at DOLPHINS

De nederlaag tegen de Jets in week 3 kwam hard aan in Miami. En New York heeft nu weer de beschikking over Bilal Powell. Het wordt een low scoring game, want beide aanvallen hebben het moeilijk dit seizoen. Verdedigend lijkt New York iets over te hebben, maar in een wedstrijd met weinig punten is het altijd handig om de underdog te pakken, omdat die drie extra punten dan wel heel veel is.

VIKINGS (-4) vs Ravens

De Ravens hebben in de laatste vier wedstrijden slechts vier touchdowns weten te scoren. En ze spelen nu tegen Minnesota, wat maar weinig punten tegen krijgt. De defense van Minnesota is te veel voor Joe Flacco en het wordt een ruime zege voor de Vikings.

Cowboys (-6,5) at 49’ERS

De Cowboys vallen tegen dit seizoen, maar komen wel van hun bye-week tegen een nog winless San Francisco. Een ideale kans om weer in de goede flow te komen voor Dallas.

Seahawks (-3,5) at GIANTS

New York zonder Beckham heeft aanvallend weinig wapens, terwijl de verdediging van Seattle er nog steeds staat. Het wordt een kansloos verhaal voor de Giants en de Seahawks gaan met een ruime zege naar huis.

STEELERS (-4) vs Bengals

Het draait bij de Steelers nog steeds niet optimaal, maar zijn wel 4-2. De Bengals hebben het altijd lastig in Pittsburgh en dat wordt vandaag niet anders.

CHARGERS (+3,5) vs Broncos

Het lijkt een spannend potje te gaan worden en de Chargers kunnen de Broncos gewoon verslaan. Daarom de keuze voor de Chargers met de 3,5 punt spread.

Falcons (+3) at PATRIOTS

De herhaling van de Super Bowl van afgelopen jaar. De verdediging van de Patriots is kwetsbaar dit jaar en de aanval van Atlanta is juist hun wapen. Ik ga daarom voor Atlanta en de drie bonuspunten.

Redskins (+4,5) at EAGLES

De Eagles zijn absoluut favoriet in dit duel, maar de spread van 4,5 punten is wel fors. Ik zie Washington wel in staat deze te coveren. Misschien pas in de slotfase door een late en betenisloze touchdown, maar het moet kunnen voor de Skins.
DEZE WEEK: 0-1
VORIGE WEEK: 4-10
SEIZOEN: 38-51-1

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Panthers (-3) at BEARS , COLTS (+3) vs Jaguars , Cardinals (+3) at RAMS: KOEKOEK!!
    Wat een heerlijk NFL seizoen tot nu toe 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen