NFL 4-on-5: De play-offs editie

Bron: SI

5. VOOR DE TEAMS DIE DE PLAY-OFFS NIET HEBBEN GEHAALD IS DE FOCUS AL WEER GERICHT OP KOMEND SEIZOEN. WELK TEAM DAT De PLAY-OFFS NIET HAALDE, HEEFT IN DE EERSTE ANDERHALVE WEEK DE BESTE ZAKEN GEDAAN?

TA: Ik zou zeggen de Green Bay Packers. Verandering was broodnodig bij de Packers en vooral het terughalen van Joe Philbin is bemoedigend. Als hoofdcoach lukte het niet altijd even goed, maar hij was wel de OC toen de Packers hun laatste Super Bowl wisten te winnen. Fans van Green Bay en Aaron Rodgers hebben dus redenen om optimistisch te zijn!
CvD: Ik verwacht veel van Matt Nagy bij de Bears. Mitchell Trubisky lijkt in zijn spel op Alex Smith en Smith heeft het goed gedaan de laatste jaren. Natuurlijk was er de teleurstellende nederlaag vorig jaar, maar de Bears zullen ervoor tekenen als ze volgend jaar in de eerste ronde van de play-offs worden uitgeschakeld. Nagy lijkt een enorme tegenpool van John Fox te zijn, en dat is altijd een pluspunt.
LD: Voor mijn gevoel is vooral de coachingcaroussel flink aan het draaien geweest. De Nomad Raiders (want wie weet waar ze over een paar jaar de tenten opslaan?) hebben de coaching staff behoorlijk opgeschud en lijken mooie jaren tegemoet te gaan. Een coachingwissel is altijd moeilijk, dus het enige team dat aantoonbaar en aanzienlijk beter zal zijn in het volgende seizoen zijn de 49ers met Garoppolo.
RE: Op dit moment zijn er nog weinig dingen gebeurd waar ik erg enthousiast over ben geworden, zelfs Jon Gruden (nog) niet. Ik ben op dit moment het meest benieuwd welke koers de Cardinals gaan varen na het vertrek van Bruce Arians en Carson Palmer. Pat Shurmur wordt genoemd als één van de kandidaten en hij heeft bewezen met Bradford dat hij een jonge talentvolle quarterback goed kan begeleiden. Bradford speelde immers zijn beste seizoenen onder zijn vleugels.
Is het met een nieuwe head coach, een talentvolle quarterback uit de draft en een terugkerende David Johnson wellicht een jeugdig nieuw hype team in the making? Divisierivaal Rams heeft al laten zien hoe het kan.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen