NFL 3-on-3: Te vroeg voor harde conclusies?

Super Bowl XLVIII - Seattle Seahawks v Denver Broncos
We zijn twee weken onderweg. Dus we kunnen voorzichtig de eerste conclusies trekken. Zo presteren de Patriots boven verwachting zonder Tom Brady. Na de zege tegen Houston staan ze al op 3-0. Jimmy Garoppolo was tot zijn blessure de beste quarterback van de league. Welke gevolgen heeft deze start voor de loopbaan van Jimmy G.? Tegenvallend is (traditioneel) de start van de Seahawks. Maar is er meer aan de hand of piekt de ploeg van Carroll straks weer op het juiste moment? In deze wekelijkse rubriek geven drie NFL-redacteuren antwoord op deze vragen. Bovendien kijken ze ook nog naar welk team wat nog zonder zege is de beste kans maakt om de play-offs te halen.
Foto’s: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Misschien een gekke gedachte maar ik zie het best gebeuren dat Jimmy G getraded gaat worden aan het eind van het seizoen naar bijvoorbeeld de Dolphins. Tannehill heeft het daar ook niet echt bewezen (heb even niet voor ogen hoe zijn contract eruit ziet)
    Afwachten dus. Maar het is tijd voor de spotlights voor Jimmy G!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen