NFL 3-on-3: Take a knee

3. Last team standing?

Na 3 weken zijn er nog maar 2 ongeslagen teams, de Chiefs en de Falcons. Welk team zie jij de ongeslagen status het langste volhouden?
KJtV: Beide teams zijn play-off-waardig en worden goed aangestuurd. De Falcons krijgen te veel punten tegen, maar maskeren dit nu nog met zeges. Dat gaat echter een keer fout, dus de Chiefs zijn hier de makkelijke pick. En wie kan nou niet van de Chiefs houden in hun prachtige Arrowhead en de knuffelbare Andy Reid?
WB: Op basis van de eerste drie wedstrijden zou ik KC zeggen, maar puur door het verschil in tegenstand de komende weken kies ik voor Atlanta. De Falcons krijgen de Bills, een bye week en de Dolphins. In die periode moeten de Chiefs winnen van de Redskins, Texans én Steelers. Mochten ze na week 6 allebei nog ongeslagen zijn, dan krijgt KC nog de Raiders, Broncos én Cowboys en Atlanta de Patriots, Jets en Panthers. Wat mij betreft meer kans dus op een lange unbeaten run van Atlanta.
JA: De Falcons zullen het langst ongeslagen blijven. Als je naar het speelschema kijkt van de Falcons moeten ze eerst de Bills en de Dolphins verslaan, dat zou op papier met gemak moeten lukken. De wedstrijd erna wordt andere koek. Dan gaan de Falcons naar New Engeland. Daar hebben ze nog het een en ander tegen goed te maken (iets met een superbowl). Vervolgens komen ze uit tegen de Jets, de Panthers en de lastige thuiswedsrijd tegen de Cowboys om pas in week tien tegen de eerste nederlaag aan te lopen. De eerste nederlaag van het seizoen zullen de Falcons op gaan lopen tegen de Seahawks in Seattle. De enige die Julio Jones kan stoppen is Richard Sherman en de Legion of Boom.
De Chiefs daarentegen die krijgen het al veel eerder moeilijk. Vanaf week vijf wordt het programma loodzwaar met achtereenvolgend: de Texans , de Steelers, op bezoek bij de Raiders, de Broncos en als klap op vuurpijl een trip naar Jerryworld in Arlington Texas om het op te nemen tegen de Cowboys. Neemt niet weg dat de Chiefs geweldig zijn gestart en met Kareem Hunt een juweel in huis hebben.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen