Game Previews | MNF Week 8 Patriots @ Bills

Een nieuwe maandag dus ook een nieuwe editie van Monday Night Football. De New England Patriots zijn vannacht de absolute favoriet tegen AFC East-rivaal Buffalo Bills. Toch is er een kleine kans voor de Bills om voor een enorme upset te zorgen. Lees de preview om te weten wat er allemaal staat te gebeuren.


29 Oktober 2018 – 01:15 | New England Patriots (5-2) @ Buffalo Bills (2-5) New Era Field

De Buffalo Bills zijn statistisch gezien de meest favoriete tegenstander van Tom Brady. Van de 31 ontmoetingen wist Brady er namelijk 28 te winnen. Tijdens 12 van deze wedstrijden gooide Brady minstens drie touchdown passes en in 10 wedstrijden minimaal 300 passing yards. Hoe indrukwekkend de cijfers ook zijn, het team zal zich voornamelijk op vannacht concentreren. De Patriots hebben namelijk twee zwaarbevochten overwinningen op rij geboekt, waarin het niet altijd even makkelijk ging. Tegen de Bears was het vorige week nog even zweten toen Mitchell Trubisky de bal net iets te kort gooide en Kevin White op de 1 yard lijn werd gestopt door de Patriots defense.


Voor de Bills zal het vannacht vooral van defensieve kant moeten komen. De Patriots hebben in al hun wedstrijden tenminste één keer een turnover gehad. En dat is dan ook de enige hoop voor de Bills om vanavond te winnen, net zoals de wedstrijd tegen de Vikings. Toen lukte het de Bills om drie belangrijke turnovers te creëren (1 interception, 2 forced fumbles). Op aanvallend gebied gaat het voor de Bills uitermate dramatisch. Er zijn dit seizoen slechts 81 punten gescoord en in de laatste twee wedstrijden zijn ze slechts acht van de tweeëntwintig drives over de middellijn gekomen. Het meespelen van LeSean McCoy is dan ook een fikse meevaller. Het leek er aanvankelijk niet op dat hij tijdig fit verklaard kon worden, aangezien hij in het concussion protocol was opgenomen.


De Patriots kunnen met een overwinning hun positie in de AFC East verder verstevigen. Voor de Buffalo Bills wordt het winnen of uitverkoop. Volgens Pro Football Talk zullen de Bills bij verlies meerdere spelers traden voor het verstrijken van de deadline.
Coverfoto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen